Napjainkban egyre népszerűbb a funkcionális tréning, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokon alapulnak. Például húzódzkodás a játszótéren, fekvőtámasz a kerti padon, ennek egyszerűsítésére jött létre a TRX. Ez az eszköz az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára,akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testüket és fittségi állapotukat csúcsformában tartsák. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. A TRX egy hordozható, felfüggeszthető eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint a test tartóizmainak stabilitását egyaránt fejleszteni tudod.

A fittségi állapot, erőnlét nem számít, bárki elkezdheti!

Miért jó?

A TRX az összeállított edzéstől függően az erődet és az állóképességedet is egyaránt fejleszti. Használatával stabilizáló izmaid folyamatosan dolgoznak. Ezt főként akkor érzed, amikor a hagyományos fekvőtámaszt a „lengő madzagokon" próbálod kivitelezni.

A TRX-et férfiak és nők egyaránt használhatják, fittségi szinttől függetlenül. Mivel a gyakorlatok számtalan szögben végezhetők, az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak, így hatékonyabb lesz az edzésed. Az intenzív edzésnek köszönhetően felpörgeti az anyagcserét, ezáltal szép esztétikus izmokat fejleszt. Az edzések végén mint tudod, sosem szabad elfeledkezni a megfelelő nyújtásról. Ez nem csak az izomláz elkerülése, de az egészséged szempontjából is fontos, a TRX erre is kiválóan alkalmas.

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, mivel a maximális létszám minden órán 10 fő.

Hívd a következő telefonszámot: +36-1-239-0752 és már most foglald le a következő órára a helyed!