Salsa Club Hungary

Nueva experiencia. Nueva vida! 

...mert a salsa tényleg megváltoztatja az életedet!

Több éves oktatási tapasztalat és sokéves salsa-függőség áll mögöttünk:) Valamennyien a Salsa Calientében "nőttünk fel", ott tanultuk ki a mesterséget, amire nagyon büszkék vagyunk és mindig is jó emlékekkel fogunk visszagondolni a "calientés" évekre. Idén szeptembertől saját lábra állva folytatjuk a tanítást a Quality Dance Association kubai salsát oktató szakosztályaként. Elhivatottak vagyunk a minőségi táncoktatás és a felhőtlen szórakoztatás mellett. Figurákat és technikákat is mutatunk majd, hogy rávezessünk az igazán felszabadult táncolás élményére! Nem ruedában tanítunk, mert fontosnak tartjuk, hogy egyből a zenét tanuld meg kitáncolni és kihasználni a salsában rejlő végtelen lehetőségeket! Kisebb csoportjaink vannak, ahol mindenkire egyenként is tudunk figyelni. 

** ÚJ KEZDŐ KURZUS INDUL 2016.SZEPTEMBER 6-ÁN ** 

Teljesen új, kezdő kubai salsa tanfolyamot indítunk a Roxy Stúdióban.

Táncos előképzettség nem feltétel, mindent az alapoktól kezdünk! 

Kezdd el ezt a gyönyörű táncot, légy részese Te is a több mint ezer fős magyarországi közösségnek, ismerj meg új embereket, kapcsolódj ki, bulizz velünk! Kezdj el egy új hobbit, ami sokkal több lesz annál! A salsa nem csak egy tánc....a salsa egy beszéd nélküli, emberek közötti kommunikáció.  

...és mi vár rád utána? Új ismerősök, bulik, salsa wellness hétvégék, stílus órák, tánctechnikai workshopok! 

OKTATÓK:

Zsuppányi Józsi (Vini) & Egressy Dóri

Asszisztensek: Váradi-Szabó Marci & Váradi-Szabó Panni, Miklósik Annabella

Sok szeretettel várunk mindenkit óráinkon, akit érdekel a kiscsoportos, tánctechnikai alapokon nyugvó, átgondolt és felépített salsa tanulás!